Apartma Kozjak

Ste si ob prebujanju v novo jutro kdaj dovolili prisluhniti skrivnostnim zgodbam ptic, ki jih ob svitanju pričnejo ščebetati radovednim poslušalcem?

Ko se odpravite stran od prometnih poti in hrupa, daleč od vrveža mest in nakupovalnih centrov, takrat lahko začutite utrip narave, ki se ponuja, da v vas prebudi preproste stvari. Vse vam daje zastonj, včasih več, drugič manj, odvisno od letnega časa, njene muhavosti in radodarnosti.

Če ste pripravljeni odpreti srce za preproste, naravne in lepe stvari, potem ste k nam prav lepo povabljeni! V naši oklici se ponuja ogromno priložnosti za velike in majhne podvige peš ali s kolesom, dolge ali kratke ture, vzpone, po ravnini, v hribe, gore, med soteske. Bi se samo hladili v Soči ali se kopali v Nadiži? Če vam je všeč adrenalin, še toliko bolje! Ob vsem tem se srečate tudi z mnogimi zgodovinskimi dogodki, ki so tu pustili svoje sledi.

Najdete nas v mirni vasici, ki se sonči ob vznožju Krasjega vrha. Hiša stoji na robu vasi Magozd, nad slapom Kozjak. Od Kobarida je oddaljena 7 km. Naš apartma zaseda pritličje stanovanjske hiše s svojim vhodom, kuhinjo, kopalnico, spalnico, pokrito teraso ter veliko zunanjega prostora, kjer lahko v miru zajtrkujete, si na žaru spečete kaj slastnega, se nastavljate sončnim žarkom ali hladite v senci. Lahko pa brez skrbi svoje otroke prepustite igri in poslušate sebe ali pa samo uživate in se zlijete z naravo.

Apartma

  • Število ležišč: 2+2, pritličje.
  • Dnevni prostor: jedilna miza, kuhinja, plinski/električni štedilnik, električna pečica, mikrovalovna pečica, hladilnik, TV, raztegljiv kavč.
  • Spalnica: zakonska postelja, pograd.
  • Kopalnica: wc, tuš, sušilec za lase, brisače.
  • Pokrita terasa z vrtno garnituro in žarom.
  • Brezžični internet.
  • Parkirišče.

Koristne informacije

Prihodi: 15h – 21h ali po predhodnem dogovoru.
Odhodi: 8h – 11h.
Prijavite se lahko na podlagi potnega lista, osebne izkaznice ali vozniškega dovoljenja.