Apiturizem Kozjak

Nimate idej kako bi preživeli deževen poletni dan v naši dolini? Pod streho našega čebelnjaka vam z veseljem razkažemo svet čebel. Sožitje z njimi nam ponuja veliko več kot samo čebelji med. Dihanje zraka iz čebeljega panja blagodejno vpliva na človekovo počutje in zdravi nekatere bolezni dihal. Ste že poskusili uživati v masaži z medom? Čebelji izdelki so brez dodanega sladkorja, konzervansov in barvil. Ker jim v tehnologiji priprave ni bilo nič dodanega in nič odvzetega, so del neizmernega bogastva narave in uživanja njenih sadov.

Preberi več

Apartma Kozjak

Ste si ob prebujanju v novo jutro kdaj dovolili prisluhniti skrivnostnim zgodbam ptic, ki jih ob svitanju pričnejo ščebetati radovednim poslušalcem?

Ko se odpravite stran od prometnih poti in hrupa, daleč od vrveža mest in nakupovalnih centrov, takrat lahko začutite utrip narave, ki se ponuja, da v vas prebudi preproste stvari. Vse vam daje zastonj, včasih več, drugič manj, odvisno od letnega časa, njene muhavosti in radodarnosti.

Preberi več

Aktivnosti

Ne zamudite trenutkov v naravi, njeni lepoti in miru. Ponuja se vam ogromno za vas pripravljenih doživetij. Vsak si vzame toliko, kot želi. Z veseljem vam svetujemo!

Preberi več

Ponudba & cenik

Oglejte si cenik za najem apartmaja, api storitev in kombiniranih paketov.

Preberi več

Kako do nas?

Naslov

Magozd 5b
5222 Kobarid
Slovenija

E-mail

info@kozjak.si

Telefon

+386 31 706 963

GPS koordinate

Lat. 46.268744
Long. 13.593031